Skrivdag

Lite piggare i huvudet och kroppen, och tidningen ViLÄSER ner i brevinkastet, har gjort den här dagen till en skrivdag!

Manuset: 261 sidor
Skrivklädsel: mystajts, myströja, Hello Kitty-socks!

Kommentarer

Anna sa…
Lycka till med skrivandet idag! :)

Jag tog tag i bloggprojektet fast gjorde om planerna helt och hållet... kommer snart publicera den, då hör jag av mig och berättar mer :)

/Anna
Christin sa…
Hehe, heja Anna! :) ja hör av dig så snart den ligger uppe, ska bli skoj!
Anna sa…
Nu ligger min blogg uppe... :D

Jag gjorde inte alls som jag hade tänkt från början (blogg och hemsida i ett med massa info om mig och marknadsföring för det jag gör) utan valde det något mer anonyma alternativet med en blogg med låg profil. :) Av olika anledningar... Men mest bekväm så nu helt enkelt. Så får vi se vad det blir av det sen!

Du hittar min blogg på http://skrivtankar.blogspot.com :)

/anna
Christin sa…
Så kul! :) då får jag följa dig och ser hur det går! Själv har jag precis hört av mig till en lektör för att se om hon kan ta sig an mitt manus när det väl är klart. Ganska dyrt, men välspenderade pengar känner jag... :D
Anna sa…
Ja, låter som en mkt bra plan. Hoppas hon nappar och att allt går vägen! :)