Den nationella skrivmånaden

Jag har inte tänkt på det förut, men samtidigt som jag slutar mitt jobb i butiken börjar Den nationella skrivmånaden. Eller NaNoWriMo som den kallas. Ska jag ta det som ett tecken? Det var inte planerat, jag svär!
Som ni vet har jag en uppföljare till första manus att skriva, och vad är bättre än pepp och deadlines och likasinnade?
Hm.
Jag tror fan i mig att jag är på.


Kommentarer

Marcus P sa…
Kolla in Debutantbloggen imorgon onsdag... har lite samma funderingar.
Christin sa…
Spännande :) men nu har ni, mina kära betaläsare, gett mig så mycket att bita i att jag inte vet om jag hinner skriva en uppföljare under november månad, vilket ju är själva sporten på nåt sätt :) haha :) men vad sjutton, det märker vi. Kul att du också fundelerar på det! Då kan vi bli Wrimos, tror jag det kallas...