Tana French

Är MYCKET sugen på att läsa nästa Tana French. Vet någon när Faithful Place kommer på svenska? Tror den släpptes på originalspråk i början av juli men kan ha fel. Oooh, det liksom suger i hela magen av längtan, vill ha en bok av henne nu, av henne eller Donna Tartt, någonting nytt att fullständigt falla ner i. Det finns böcker och det finns BÖCKER, liksom, och jag är trött på böcker nu, jag vill läsa BÖCKER.

Uppdatering: min kära vän Denise informerade mig! Nu är den beställd och semestern räddad (vilken semester??)!

Kommentarer

denise sa…
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9100125806

;)
Christin sa…
Tack Denise, nu jävlar!! Snacka om att jag har koll... jag skyller på sommaren. Jag skyller allt på sommaren :)
denise sa…
Man får lov att inte ha koll på sommaren ;)