Blog updates

Latest news & updates
Förlag, Skrivande

Piggiluren!

11 augusti, 2011
Så pigg man blir av att jobba! Har kallsvettats en del idag, nog lite feber kvar, men vad fan, här är jag nu, fem timmar senare, och piggiluren! Gäller att ligga i medan fanan är uppe; nu ska jag äta lunch och sedan skriva lite, eller tvärtom. Ja. Det blir nog tvärtom.
Börjar sjunka in nu att jag har ett svävande möte i slutet av september, mitt i självaste Bokmässan, som gör att jag för första gången känner mig delaktig i detta stora. Behöver ju inte betyda någonting mer än vad det är; ett möte. Inget avtal eller så. Men ändå! Att ett förlag vill träffas, ATT de vill ”prata igenom allt”, bara det gläder mig. Varje steg framåt är ju en lärdom. Jag tänker suga i mig alla ord de säger, jag tänker njuta av varje ögonblick, ödmjuk och nyfiken, det är jag det!
Följ och gilla:

Write a Comment