Blog updates

Latest news & updates
Läsare

This one goes out…

9 oktober, 2011

… to the ones I love.

Jag vill säga tack till alla er som läser här, som lämnar superfina kommentarer och stöttar mig nu. Jag vet att jag varit omåttligt sur i mina inlägg bara för ett litet tag sedan, det har varit mycket, här och privat, men jag ber om ursäkt för det. Jag är så glad att ni finns, att ni läser, kommer med så rara saker att säga, det knyter sig i halsen på mig och är precis vad jag behöver. Jag förundras över vilken grej det här har blivit, denna att vilja skriva och publiceras, vi är ett helt gäng med författardrömmar och bloggar, och vi hittar varandra här över, vi hjälper varandra och stöttar, finns med varandra i varje viktigt steg. Mina goda läsare – denna är till er.

Följ och gilla:

One comment

  1. Tack! 🙂 /Trogen läsare

Write a Comment