Blog updates

Latest news & updates
Skrivande

Ännu mer

28 november, 2011

Nehej, jag behöver tydligen en längre paus. Man ska lyssna till magen, kroppen, allmänkänslan, och den säger mig att jag ska hamstra energi nu, att jag ska förkovra mig i julgott och tända ljus och lugn, ladda batterierna, träffa nära och kära, sådana saker, och inte bry mig om att prestera särskilt mycket.

Jag har lite teman jag tänkte köra i framtida inlägg, som hur man (läs: jag) inleder en roman, bygger en dialog, skapar dramaturgiska bågar, inte för att jag tror jag är expertis på dessa områden utan för att ge ett exempel och säga vad jag kan och tror och tycker.
Jag ropar när jag är på gång igen, kanske tar igen mig veckan ut, eller skriver här i morgon igen. Vi får se.

Hoppas allt är väl med er där ute, och att ni gör som jag och laddar ikapp er lite.

Följ och gilla:

Write a Comment