Blog updates

Latest news & updates
Skrivande

Dagens citat

23 november, 2011

Tänkte citera Sisela Lindblom ur tidningen Fokus 23-29 september i år, då det var så slående sant för mig:

Jag skriver bäst på morgonen. Men jag har nu lärt mig att det finns dagar då man inte kan skriva. Fast det är dagar då man inte kan göra något annat heller. Och de kommer med jämna mellanrum. De är ganska jobbiga. De är hemska. Men de går inte att fly bort ifrån. De ingår.

Så är det! Precis så! De dagar jag planerat att skriva men inte lyckas är de dagar då jag inte får något annat gjort heller.

Följ och gilla:

2 comments

  1. Jag tror man behöver vila geniknölarna med ibland, åtminstone en dag eller två. Sedan skriver man bättre än någonsin! :))

  2. Precis! Åh vad jag känner igen mig 🙂 Fast man behöver nog sådana dagar också då och då.

Write a Comment