Blog updates

Latest news & updates
Skrivande

Nostalgitripp

9 november, 2011

Herre min je vad jag har kämpat, titta bara. Såhär på håll är det ju riktigt rart.

Observera koftan! Den har jag allt gått in det senaste året, den är min kulturkofta! I HAVE one! Yes!

Följ och gilla:

2 comments

  1. Jag har också en kofta! Kulturkofta eller inte, helt nödvändig för en skribent. Hur skulle man annars överleva den kalla årstiden? sitter man still blir man ju lätt kall och höja värmen är en inte att tänka på för då blir man mosig i författarhjärnan (och det blir dyrt…).
    Så kofta, varma fårskinnstofflor och bra sittfläsk är författarens viktigaste hjälpmedel!

  2. Haha, ja! 🙂 precis så! Jag har kofta, mysbyxor, tjocka Hello Kitty-strumpor och vantar med avklippta fingrar, jag blir blå annars!

Write a Comment