Blog updates

Latest news & updates
Förlag

Ena halvan av mitt fina förlag

2 december, 2011

… är en uppstickare i år. Förvånar mig inte ett dugg, den där Ada kan sina grejer och jag är mycket tacksam över att just hon ska sätta tänderna i mitt manus.

Följ och gilla:

3 comments

  1. Christin, måste fråga, på hemsidan står det att du gått kurs i medial träning. Medial som medium/andar/övernaturligt? Berätta gärna mer om du vill?

  2. Medial som medium/andar/övernaturligt, ja. Kursen gick ut på att öva upp känslighet av olika slag, träna upp sinnena på att se, höra, känna och så vidare. Den hålls i Göteborg av Monica Bertilsson, ett certifierat medium. Jag har alltid varit nyfiken på sådant här, därför kändes det väldigt intressant. Samtidigt var det ju en del jag inte höll med om. Vår uppfattning, eller tro, är ju individuell. Men att gå kursen, och träffa alla dessa människor, och gå på mediala demonstrationer och få sina små mysrysningar, det var fantastiskt!

  3. Jättekul! Jag blir glad varje gång människor vågar gå utanför ramarna och faktiskt provar att se saker och ting ur ett annat perspektiv. Jag gör det så ofta jag kan och lyssnar man bara till sitt inre kommer många goda råd när man bäst behöver dem.Studerar nu boken "Fältet" av McTaggart för lite vetenskapliga inlägg om övernaturligt, helande m m.Känns lite bra för mitt juristhjärta också! 🙂 Du är inte ensam om att tro på den andra sidan. Tycker din sida är väldigt vacker och ditt skrivande underbart. Trevlig helg!

Write a Comment