Blog updates

Latest news & updates
Kaninhjärta

Veckoplanering!

13 februari, 2012

Eftersom jag försöker hålla mig från att skriva bok två av rent vilahjärnan-mässiga skäl har jag inte särskilt mycket roligt att berätta om just nu. I vart fall inte beträffande skrivande. Kaninhjärta är kvar på förlaget och förväntas i denna vecka. Då blir det att hugga i igen!

Därför lägger jag upp en veckoplanering. Liiite grann som utfyllnadsmaterial, men också för att ni ska få veta hur en författares liv verkligen ser ut:

Måndag:

 • jobba 9-14
 • hem, käka lunch
 • boka klipptid
 • boka seanstid

Tisdag:

 • jobba 9.45-18.15
 • hem fort som fan
 • Alla Hjärtans Dag-middag på Sjömagasinet (jag vet, dagen är ett larvigt jippo, men vi gillar att gå ut och äta så vi passar på)

Onsdag:

 • jobba 13-20.15
 • och hem, lite för sent för någonting alls, så det lär bli ett avsnitt av Six feet under och sedan sova

Torsdag:

 • korra Kaninhjärta på KTB, Kurs- och Tidningsbiblioteket, som är ett otroligt inspirerande ställe mitt emot Handels i Göteborg. Påminner faktiskt litegrann om Hogwarts. Kristoffer följer med och sitter också där och jobbar!

Fredag:

 • samma sak idag. För jag lär inte bli klar med hjärtat under torsdagen. Också fördelen med att jobba halvtid; fria dagar. Nackdelen är lönen.

Hur ser er vecka ut? Hur lägger ni upp ert liv kring skrivandet?

The ponding look.
Följ och gilla:

3 comments

 1. Gillar speciellt den sista punkten för måndagen. Någon bra spå-madame att rekommendera? Kram!

 2. Jajamen! Men hon bor här på västkusten. Var bor du? 🙂 hon heter Inger Erlandsson och är helt outstanding. Jag kan maila kontaktuppgifterna om du är intresserad. Hon har telefontid mellan 9-10 på förmiddagarna, då man får boka tid.

 3. Jag finns i Sörmland/Stockholm. Men om hon tar telefonläsningar kan det ju gå ändå. Jag brukar ringa till Spanien för lite vägledning ibland… Kram och krya på dig!

Write a Comment