Blog updates

Latest news & updates
Böcker

Copycat

23 mars, 2012

Det verkar inte vara så många som är sugna på att lämna kommentarer (jag vet, jag är själv sällan sugen), så jag kör en copycat på Amanda och lägger till en Gilla-knapp på mina inlägg. Då kan man säga vad man tycker. Så länge man tycker om, i vart fall.

Kram och hej!

Kompisband?
Följ och gilla:

2 comments

 1. Men.
  Egentligen.
  Är det inte av kommentarer man får energi ibland.
  Och får någon annans tanke.
  Om det man just har skrivit.
  Eller visat.

  Varför ska allt vara så kort?
  Så kryssa i?
  Så lite?

  Blir ju inget kvar juh 😉

 2. Håller med, Cyndi! 🙂 kommentarer vill jag verkligen ha, men Gilla-knappen kan också vara ett sätt att bryta isen? Haha… ja, allt ska ju vara så fort och lätt i vår värld idag.

Write a Comment