tisdag 24 april 2012

En vanlig dag

... efter en ovanlig, och det känns märkligt, liksom tomt, och samtidigt nyttigt. Det gäller att inte tappa jorden och sväva iväg! Och varje författare, eller nästan varje, behöver fokusera på brödjobb ibland, eller mest hela tien, för att livet ska kunna levas.

Nu ska det bli film. Den här hade vi tänkt. Jag älskade ju boken ...

3 kommentarer:

Tess sa...

Och här kommer mina tankar om din bebis!

http://www.pocketlover.se/2012/04/att-hjarta-kaninhjarta.html

Lovable sa...

Jag "fick" boken En dag till mig på Maldiverna. Hittade den i hotellets bibliotek. Helt underbar, läser den långsamt, långsamt för att allt är så bra och roligt skrivet. Du, kan du inte berätta lite något inlägg om det här med recensioner för en debutant. Jag som novis trodde det var i princip omöjligt att få recensioner i så stora dagstidningar så snabbt. Hur går det till egentligen? Det är ju rena drömmen för dig med allt det goda som sker! Blev det något i Svd? Många kramar!

Christin sa...

Hej Helena!

Ja, En dag är underbar :) den läste jag alldeles för snabbt ...

Japp, det blev något i SvD. Inte lika kul läsning som den i GP, jag tror att recensenten hade det jobbigt med spökinslaget och ville liksom peta bort allt som hade med andra sidan att göra, vilket säkert blev ett väldans petande, eftersom spöken ju är min grej, ja ... hur som, utöver spökena var det en "mogen psykologisk studie" bland annat :) jag har länkat här på bloggen!