Feberkrampf

Trots feberkrampf släpade jag hem den här lilla lådan (okej, Kristoffer tog på sig en morsk min och skjutsade ner mig på hörnet, men ändå). Konstigt, tycker jag, att se boken i så många exemplar. Väldigt, väldigt många. För mig finns det liksom bara en.


Kommentarer

Jag har läst den nu! Håll utkik efter mejl :)
Christin sa…
Tack för mailet, Sofie, tack så väldigt, väldigt mycket!! :)
Denise sa…
Är det som ska säljas på fredag?
För i så fall flyttar en av dom inom kort hem till oss! :)
Denise sa…
Är det som ska säljas på fredag?
För i så fall flyttar en av dom inom kort hem till oss! :)
Christin sa…
Nej, det här är dem jag fick själv, enligt bokavtalet. Brukar vara ett gäng man får :)
Denise sa…
Aha :)
Emma sa…
Grattis Christin! Jag vet inte om det är medvetet eller bara bestämt av universum, men ser du hur bra den där boklådan med de übersnygga böckerna passar i ditt hem, i din famn? Katten, mattan, blusen, strumpbyxorna, den randiga tröjan i bakgrunden. Svart och vitt och levande!
Christin sa…
Emma: tack! Och nej, det var absolut inte medvetet (vi är båda sjuka och gör inget medvetet just nu...), men väldigt roligt att du påpekade det, du har ju rätt; det är en supermatchning! :) Kram på dig!
Så roligt! Grattis igen!