Blog updates

Latest news & updates
Kaninhjärta, Skrivande

Note to self:

16 april, 2012

SLUTA GOOGLA DIG SJÄLV.

Okej. Där satt den. Jag måste sluta, det blir bara värre, liksom mer och mer att läsa, och då menar jag inte om mig själv utan om Kaninhjärta. Små kommentarer här och där av människor som fått förhandsläsa och inte verkar gilla alls, och sedan små kommentarer här och där av människor som verkar gilla, absolut, och det har ju ett sådant konstigt viktsystem, beröm och kritik, för en liten ärta till kritiker kan väga lika mycket som tre berömmare inuti oss, och särskilt inuti konstnärer (vi är ju så fragila), och därav är det egentligen kört. Så jag måste sluta googla mig själv. Jag gör mig illa.

Och då blir det ingen uppföljare.

Följ och gilla:

One comment

  1. Låt nån annan googla och plocka fram gobitarna till dej 🙂

Write a Comment