Blog updates

Latest news & updates
Intervjuer & recensioner, Kaninhjärta

Så fin

23 april, 2012

Den blir inramad. Som författare gäller det att suga i sig allt det gottiga så fort det bjuds!

Följ och gilla:

10 comments

 1. Så himla bra recension! Grattis! 😀

 2. Tack! 🙂 jag svävar runt här hemma som i ett töcken just nu … haha

 3. Helt fantastiskt! Har bokat ett ex av din bok och är jättenyfiken. Ännu mera nu efter läst dina recensioner. En sådan debut! Grattis!

 4. Helt fantastiskt! Har bokat ett ex av din bok och är jättenyfiken. Ännu mera nu efter läst dina recensioner. En sådan debut! Grattis!

 5. Så himla glad blev även jag när jag såg denna i GP!

 6. Oh nu har jag läst din blogg i nästan ett år och aldrig lämnat en kommentar! För jag är sån. Lite anonym och feg. Men nu får jag glädjetårar i ögat och känner att jag vill ge dig ett stort stort grattis och lycka till!!! Tack för att du skriver så fint. Ser framemot läsning!

  Mvh
  Sofia J

 7. Raringar! Tack så jättemycket för kommentarerna! 🙂 jag har varit så glad idag att jag slocknade som ett ljus på sofflocket alldeles nu. Det är verkligen så, att man kan bli bakis av adrenalin. *skratt*

 8. Vilken fantastisk recension! Grattis!!!
  Snacka om en debut som ger mersmak…

 9. Absolut! Äntligen får du lön för mödan =)

 10. Jag undrar jag.
  Om jag inte ska ta och köpa en bok inför helgen.
  Vem vet, jag kanske får lite lästid 😉
  Få se… den där verkar bra.
  Den tar jag.
  Fin kanin 🙂

Write a Comment