Blog updates

Latest news & updates
Kaninhjärta

Tack, Clara!

4 april, 2012

Det här inlägget behövde jag läsa.

För så tänker jag, och så känner jag, just nu inför min bok (”den är fin, men tänk om ingen gillar den?” eller ”jag måste stressa vidare med bok två för innan två böcker har man inte grundat ett författarskap utan man kan lika gärna bli en one hit wonder” osv.), jag måste tillåta mig själv att landa i detta nu. Att skärpa mig, och tänka rätt, och bara vara glad.

Fokusera på releasefesten.

Krama den lilla, lite suddigt sådär.Den sticker upp under tröjan, man ser den knappt.

Läsa högt ur den (särskilt det stycke jag planerar att högläsa på festen).

Prova klänningen jag ska ha.

Så. Svårare än så är det inte. Nu gör jag det. God dag på er, allihop!

Följ och gilla:

Write a Comment