Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn, Författarskap, Intervjuer & recensioner, Kaninhjärta

0 och 100

31 maj, 2012

Man får inte ha svaga nerver om man planerar, på allvar, att bli författare. Man får inte ha dåligt tålamod heller, men det har jag, och jag lyckades ändå. Men just nerverna, för herregud, här går jag och vardagsgnäller på småpotatis ena dagen, och får fyra intervjuförfrågningar den andra, som idag. Det växlar mellan 0 och 100 på några små sekunder, och plötsligt, utan att jag riktigt hängt med i svängarna, har jag köpt ett par nya skor jag egentligen inte har råd med mitt i min stora glädjeyra (ja, Helena, jag föll pladask …)
Så tänker jag, äsch, det är ju bara pengar.
Och jösses, så snygg jag blev. Häpp!

Dagens recension hittad på bloggen Vårt röda rum, jag tackar och niger!
Följ och gilla:

One comment

  1. Oh so lovable! Så klart du skulle ha de där på fötterna! Kram!

Write a Comment