Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn

Chocken!

28 maj, 2012

Jag gick på en trottoar när hon for förbi på cykel. Det mörka håret var i en rufsig fläta, och hon hade på sig jeans och luvtröja som vem som helst, och på pakethållaren satt en kartong av något slag. Och jag rös i hela kroppen, liksom häpnade. För där var hon, Hanna, rakt ur bok två och in i mitt liv.

Sedan såg jag inte hennes ansikte, och kanske hade det förstört hela grejen, men wow, vilken känsla. Det gav mig ny inspiration, minst sagt.

Följ och gilla:

3 comments

  1. Börjar precis bekanta mig med Hanna och det är så kul att se dina bilder och läsa sådana här inlägg då! Ger liksom en extra dimension till Kaninhjärtat då! :-)Kram!

  2. Wow! Vilken mäktig känsla det måste ha varit!

  3. Jag tänkte jag skulle ta en dag och fotografera viktiga platser i Vallda, både till Kaninhjärta som till bok två, och lägga upp här. Och sedan även ta en tur i Göteborg. Platserna jag skriver om är äkta, och kanske, kanske, även karaktärerna … 🙂

    Det är en grej jag brukar göra, för skoj skull; leta efter mina karaktärer IRL. Och det är absolut en mäktig känsla när jag hittar dem …

Write a Comment