Den svåra andra boken

... it is, indeed. Jag tror jag nått min "sida 90", även om det är sida 80 mer exakt, där historien blir liksom svävande och jag tappar lite greppet om den. Vad handlar den om, egentligen?

Får se, får se ...

Kommentarer

Lovable sa…
Scary moment- då man hittar rätt eller behöver fundera en stund för att man liksom bara låtit sig svepas med av bilder och intuitiva skrivkänslor... Skönt att man inte har kommit igång ännu, he he...;-)

Kramar Helena
Christin sa…
Ja du... :) det jäkliga med min tänkta bok två är ju att detta är en gammal manusidé jag brottats med länge. Det hade varit så mycket enklare om den hade velat släppa bettet om mig och låtit mig skriva något nytt, som med Kaninhjärta. Men icke. Så, det är ett ännu större berg den här gången, ett berg av gamla sidospår och karaktärer och intriger ... hjälp!