Här fick jag svar från Ada på förlaget. Tänk, att det redan har gått ett år. Börjar jag bli gammal om jag tycker att tiden rör sig väldans fort?

UPPDATERING: länken fungerar! Men först efter att Kristoffer hjälpt mig hitta det gamla inlägget på google, så att jag kunde återställa det. Herregud …

Så, med andra ord; spara ner era bloggar på hårddisken! Om ni som jag använder blogger.com, gå in på Inställningar, Övrigt, Exportera blogg, Spara som, och sedan väljer ni något ställe där ni vill spara ner bloggen. Den tas inte bort för det (detta informerar de även om när du exporterar), den bara sparas. Försvinner gör bloggen först när du aktivt stänger ner den.

Ja. Död mans grepp blev det inte mycket med, och jag förstod det smått då och ännu mer nu. Det var min första manusidé som bitit sig kvar i alldeles för många år, och när jag väl släppte taget om den kunde ett manus som Kaninhjärta bli till, och det är något av det viktigaste jag lärt mig som författare.

Följ och gilla: