Blog updates

Latest news & updates
Kaninhjärta, Skrivande

Ettårsdag: Kaninhjärta

22 maj, 2012

För ett år sedan avslutade jag Kaninhjärta(t). Redan då kände jag att någonting var annorlunda med manuset, jag skrev det som i ett brus och kände mig alldeles pirrig när det var färdigt …

Följ och gilla:

2 comments

  1. En fråga, som egentligen inte alls hör till ditt inlägg: Ibland skriver du att du har skrivit t.ex. till sidan 50. Menar du "boksidor" då, eller menar du satt du skrivit 50 sidor i Word?

    Jag misstänker att du menar "boksidor", och jag undrar lite hur du vet hur många boksidor du har skrivit.

  2. Ja, alldeles riktigt, det är boksidor jag räknar. Och det är uppskattningsvis! Jag kör med samma indragningar som Amanda Hellberg, tror jag, i vart fall; över- och underkant 3,4, vänster- och högerkant 5,5. Och så 1,5 i radavstånd, typsnitt Garamond. Då blir det faktiskt väldigt nära en riktig bok i sidantal. Min bok blev några sidor längre i tryckt form.

Write a Comment