Mitt i värmen fann jag den: Amandas nya bok Jag väntar under mossan!

Så tog jag en svettig spårvagn hem och började läsa redan ombord, och nu är jag fast, som vanligt. Den här inspirationen behövde jag. Gott.

Jag såg min egen bok också, liksom rakvänd, med bokryggen ut, inte alls särskilt lämpligt för en debutant men jag kunde inte med att göra the ting, ni vet? Möblera om lite i deras hylla, och vrida min bok utåt?
Jag kunde heller inte med att ta kort på boken, i fall att någon skulle se mig och göra kopplingen (”vilken självgod jävla debutant”, skulle de tänka!), därför får ni gärna, om ni ser min bok någonstans i handeln, ta kort och maila till mig. Jag skulle bli JÄTTEGLAD.

This just in: vill ni tjuvläsa Kaninhjärta innan ni fattar beslutet att köpa den, kan ni göra det här.

Följ och gilla: