Recensioner fortsätter ploppa upp, trots att jag för kanske två veckor sedan tänkte ”jaha, var det detta?”. Ada har sagt att det lätt blir en tomhet efter ett boksläpp, och så är det, och det räknade jag med. Men inte visste jag hur jag skulle hantera det bara för att. Jag var rädd för att Kaninhjärta skulle passeras till ”Läst april 2012” och bli glömd.
Så såg jag på en blogg att bloggerskan trodde Kaninhjärta skulle komma först i maj. Vilket ju är bra reklam, även om den är felaktig.
Så såg jag att Anna på Bokstävlarna verkligen, verkligen gillade, och har spritt det till en gammal Bokhora, Helena, som ska läsa.
Kanske är det inte över än, med andra ord. Kanske har det bara börjat?
Tänk, om de nuvarande Bokhororna recenserar? Now THAT would be nice.

Igår vart vi på Pasta e contorni i Linné, en restaurang som dessvärre tappat stinget och inte alls är samma pärla som när den fick fyra, eller fem(?) fyrar i Göteborgs-Posten. Så vinglade vi vidare i blåsten till Hemma hos i Haga, och DÄR åt vi en jädrans god äppelkaka med hemgjord vaniljsås och drack ett supersött och supergott dessertvin.

Idag är det Göteborgsvarv, lite skriv på bok två och en tältfest på schemat. Och det blåser fortfarande, varför tältfesten kan bli extra intressant.

Följ och gilla: