Blog updates

Latest news & updates
Kaninhjärta

Dagens Nyheter

4 juni, 2012

namedroppar mig i väldans trevligt sällskap. Det tycks vara i samband med tipset!

Jag håller helt och hållet med resonemanget i artikeln, just kring detta med crossoverlitt. Målgrupper för böcker borde snarare vara riktlinjer än något man lobbar så hårt för, kanske att bokhandlare delar in böcker i genrer istället, typ skräck, spänning, romantik, college, chicklit, deckare, hänger ni med? Jag ser Kaninhjärta’s 15+ som en minimiålder, ungefär som filmerna får minsta tillåtna ålder, men uppåt finns liksom ingen gräns. Tant Beda på hemmet får gärna läsa!
En god historia fångar ung som gammal.

Här är jag mycket, mycket lik min morfar, som gick bort i höstas. Han gick alltid omkring med händerna på ryggen och gav oss luriga blickar, liksom laddade.
Följ och gilla:

Write a Comment