Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn, Författarskap, Kaninhjärta

Kungsbacka-Nytt

8 juni, 2012

Min kära syster lade upp en bild på FB som jag snor, rakt av, i brist på annat! 🙂 dessvärre går texten inte riktigt att läsa. Jag ska försöka få fatt i en egen tidningsversion och ta om bilden.

Följ och gilla:

3 comments

  1. Kaxig blurb! Me like 🙂 vad roligt att det fortsätter att strömma in spännande artiklar och intervjuer! En riktigt bra helg har precis börjat låter det som! Kramar Helena

  2. Kul! Vad roligt att det går så bra för dig =)

  3. Haha, ja, jag trodde inte hon skulle feta upp mina ord så stort 🙂 det är vad jag går och tänker, att Vallda ju är fantastiskt, och magiskt, och att jag älskar platsen, så varför inte befästa den med mina böcker? Så, liknelsen med Fjällbacka är svår att undvika …

    Det är riktigt roligt att det går bra, absolut! 🙂 sakta men säkert. Mellan allt det fantastiska finns en jättestor vardag som tenderar sudda ut det fantastiska med den här debuten. Så får jag förfrågningar som denna, och då försvinner vardagen i ett svep.

Write a Comment