Sommar pågår

Var god dröj. För, alltså, det är inte riktigt förenligt just nu, bloggandet och skrivandet, och somrandet. Så jag går på sommar, och jag tar skrivet med mig, och jag lämnar bloggandet här för nu. Det här är allvar, jag backar ut i grönskan, så hörs vi av om någonting skojigt händer. Annars; enjoy the silence.Och ha en riktigt, riktigt god sommar. Jag menar;

Kommentarer

Lovable sa…
Glad sommar och midsommar själv kära vän! Tack för ett toppenklipp- love, love, love Depeche Mode (även om Kent is growing on me, vilket är helt och hållet ditt fel!) Ha det nu mysigt, lugnt och somrigt och förbaskat skrivigt, så klart! ;-) Kramar Helena
Christin sa…
Ja, DM är fint det :) och Kent också, lyssna nu in dig ordentligt! Haha ... :) detsamma till dig, hoppas din sommar blir fin, samla sommarenergi och skriv i massor! Kram kram!
Janina sa…
Du gör helt rätt! Jag tänker också koppla ut mig snart, när min semester börjar.