Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn, Rävsång

Utan bok

15 juni, 2012

Jag är utan bok idag, och sådant, om något, fyller mig med rastlöshet. Vilket är farligt, jag brukar köpa massor av saker då, typ kaniner av cement eller väldigt dyrt schampo. Så sneglar jag på bok tre, den som är skriven till sida 33 sedan gammalt, och som behöver korrigeras för att gå i ton med de två andra, och knyter händerna, för nej, jag ska vila mellan böckerna. Det har jag bestämt. Semester.

Hm.

Vad gör ni idag?!

Jag och bok två, och den ständiga kampen om distans.
Följ och gilla:

7 comments

 1. Läser Artighetsreglerna av Amor Towles och inväntar leverans med stooor lastbil (på vår lilla, lilla väg, blir spännande!) av svärföräldrarnas nya pool 🙂

 2. POOL?! Näääeh … nu blir jag avis.
  Invigningsparty?
  😀

 3. Joooo, pool ;P
  Invigning av någon sort räknar jag nästan med, frågan är bara när det kan tänkas bli, förhoppningen är att det blir i slutet av sommaren, är en hel del arbete som måste göras först.
  Men nu kom visst lastbilen så nu får jag skutta ut en sväng!

 4. Här borstar jag håret inför en lunch mitt i Stockholm. Känner mig nöjd med beslutet att INTE skriva på ett tag, märker att jag behöver pausa. Men nog är det lite konstigt i alla fall. Kommer troligen att frestas av klädbutiker varför maken får gå med som chaperone! Kramar! (Och vila nu från skrivandet lite du också…)

 5. Wii va spännande! Är bok två också en ungdomsbok?

 6. Lina: jag tror det! Ungefär som jag betraktar Kaninhjärta; ingen under 15 år bör väl läsa den, men gärna över, rentav vuxna. Bok två handlar ju om Hanna, som är arton, fyller nitton, och räknas som ung vuxen 🙂

 7. Oj, vad snabbt du skriver! Du skulle ju kunna dela med dig lite av det till mig, jag hinner liksom inte med att skriva ner alla mina idéer…

Write a Comment