Om ni har några frågor kring skrivande i allmänhet, eller mitt skrivande i synnerhet, eller Kaninhjärta, eller vad som helst som inte är privat, går det bra att ställa dessa frågor i kommentarsfältet på detta inlägg! Jag kommer, förutsatt att ni har några frågor, svara på dem i ett separat inlägg.

Och har ni inga frågor får ni ett svar ändå (”Vad sysslar jag med?”); jag jobbade igår och jobbar idag, och sedan har jag lyckats bli fri onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag, och dessa dagar viger jag åt att, förmodligen, förhoppningsvis, avsluta råmanus till bok två. Jag är fylld av den där typiska hissnande känslan, just innan jag ska släppa taget, och den är både ljuv som obehaglig. Sedan är jag rädd också, rädd att jag ska misslyckas fatalt med att skriva en ”bok två” till er läsares belåtenhet, men det hör väl till.
Sedan har jag tränat också, två dagar i rad, YOGALATES. Det ni!
Följ och gilla: