De rara


Augustpriset kom och gick, och Kaninhjärta var inte en av de lyckliga böckerna som blev nominerad. Givetvis lite sorgligt för mig, oddsen var hyfsade (det hade kunnat se sämre ut!), men samtidigt, vad sjutton. Det blir att ruska av sig.

Jag vill ändå ge er, de rara, som hoppades med mig en stor kram! Det värmer så innerligt att läsa sådana här saker:

Det jag är mest spänd på är kategorin barn- och ungdom. Kan kanske Christin Ljungqvist med Kaninhjärta bli en av de nominerade?

/Vasagymnasiets blogg

Saknade Kaninhjärta bland nomineringarna…

/Maria på Bokfreak

Hur hade juryn mage att inte nominera någon av mina tre favoriter? Jag blev faktiskt nästan lite upprörd, när jag satt i Bryssel och kollade Twitter på mobilen, och upptäckte att varken Kaninhjärta eller Resan till världens farligaste land blev nominerade.

/Janina Kastevik

Jag hoppas på ett Augustpris för Kaninhjärta.
/Elin på Bokguldet

Bland ungdomsböckerna saknar jag dock en av årets bästa läsupplevelser Kaninhjärta av Christin Ljungqvist.

/Linda med bloggen EnligtO

Jag hade verkligen hoppats på Kaninhjärta och blev lite ledsen att den inte nominerades.

/Eli

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

2 kommentarer

  • Nina
    30 oktober, 2012 at 12:44

    Dem har ju rätt. Allihopa!

  • Christin
    30 oktober, 2012 at 14:24

    Tack Nina 🙂 ni är så fina!

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Mitt 2018

30 december, 2018

Bygga (a)hus!

4 februari, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow