Hoppsan!


Jag har ju missat en väldigt viktig årsdag! I lördags, 6 oktober, var det ett år sedan jag muntligen blev författare. Det var då jag stod inne på dåvarande brödjobbets lager och pratade med Ada för första gången, och hon sa alla fina saker om Kaninhjärta och särskilt det att de ville ge ut den.

Det var en magisk dag. SLARV av mig att glömma den såhär! Jag skyller på postbröllop- och postmässesyndromen, det som händer närmast varje människa efter så stora saker; hjärnan är som deg, och kroppen är energilös, och jag glömmer saker. Efter Capri kommer det vara en annan Christin som sitter här bakom skärmen, då jävlar ska här skrivas!

Vi var på kyrkogården och tog mitt debutantporträttsfoto! Allting var så nytt då, och det var så lite jag visste.
Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Allting

En nästantegelsten!

4 kommentarer

 • Lovable
  12 oktober, 2012 at 09:53

  Otroligt vad snabbt tiden går. Känns som det var igår när jag började blogga och hittade till din blogg- i samma veva som ditt antagningsbesked… Ha det nu underbart på Capri och återvänd med kraft och fierce penna! Kramar Helena

 • Christin
  12 oktober, 2012 at 16:01

  Ja, jag vet. Ett helt år har gått, tokigt värre när jag tänker på det. Mycket har hunnit hända medan andra delar av livet stått still. Och allt detta utan en uns semester eller vila, ja, det kommer absolut vara en annan Christin efter Capri/Venedig. Stor kram tillbaka!

 • Andra intryck
  13 oktober, 2012 at 18:00

  Vad fort det går! Du får ha det fantastiskt på Capri!

 • Christin
  13 oktober, 2012 at 18:03

  Tack! Vi sitter just i detta nu och planerar och skriver ut listor på sevärdheter och restauranger och hur vi ska ta oss mellan olika flygplatser. Helt underbar känsla 🙂

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Mitt 2018

30 december, 2018

Bygga (a)hus!

4 februari, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow