Omslagsskiss


Nej, än så länge är det inte färdigt, omslaget till Fågelbarn, men OJ så jag GILLAR! (!!!) Det är så fint, så mystiskt, så magiskt, stort, stort hjärta på det! Ni ska absolut få se direkt det är klart, jag hojtar till.

Jag har dessutom fått ett oerhört glädjande besked angående Fågelbarn, någonting som är min idé men som förlaget gillat och som nu ska bli verklighet. Även detta är det hysch om, men ÅH, jag är så jäklars glad!

Det är annorlunda att ge ut bok två, på många sätt. Kaninhjärta stoppade in mig i en torktumlare, jag kastades runt och kände och tänkte massor på väldigt kort tid. Allting var nytt och jag visste inte vad jag hade att förvänta. Nu vet jag, även om mycket ligger i dunkel fortfarande; jag kan det grundläggande arbetet och vet vad som kommer först, och hur lång tid varje procedur tar. Det känns oerhört skönt. Då kan jag njuta mer av varje positiv aspekt, och ta de eventuella motgångarna eller tråkigheterna med jämnmod.

Man vet aldrig hur långlivad en bok kan bli.

Åh, idag är det faktiskt lite längt efter Stugan … Kristoffer och jag, vi är av samma sort, vart vi än är längtar vi alltid bort. Eller som Astrid Lindgren skriver i Draken med de röda ögonen: ”Det var en sådan kväll då man längtar, fast man vet inte vart.” Så himla fint, tycker jag.

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Jag = 4 år gammal idag!

De tio (10)!

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Mitt 2018

30 december, 2018

Bygga (a)hus!

4 februari, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow