Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn, Skrivande

Jag skriver

1 november, 2012

… alltså finns jag inte här. Istället önskar jag er andra som skriver en god skrivdag, här på västkusten passar det utmärkt, det är höstrusk ute!

Och till er som jobbar eller skolar, så klart, god dag på er också!

Jag längtar efter vintern nu, efter julmyset och julpyntet och julsnön och julbelysningen. Jag vill krypa in vid granen och sniffa på barren och käka knäck och nötter tills jag mår illa. Jul är ju inte jul, egentligen. Det är ett barndomsminne vi en gång per år får återuppleva. Sedan förändras det så klart, allting blir annorlunda. Men jag tror det är det vi längtar efter när vi längtar efter jul; det där vi hade som barn, när världen var oändlig och allting var möjligt, och det sprudlade av magi i varje liten vrå.

Följ och gilla:

Write a Comment