Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

De tio (10)!

4 kommentarer

 • enligt O
  21 november, 2012 at 19:57

  Vad fin den är! Ser ut som tre bra böcker dessutom. Gilla kan det där!

 • Christin
  22 november, 2012 at 08:56

  Jaaa! 🙂 jag älskar omslagen, alla är lika tjusiga. Men mest glad är jag över mitt. Omslagsmakarna har fångat en bild inuti mig, utan att veta om det. De har en otrolig fingertoppskänsla.

  Gilla vet precis vad som är en god historia 🙂

 • Chriss The Ninja Pirate
  22 november, 2012 at 10:02

  Alltså, åhhh, jag såg den för ett tag sen, mycket spännande! Men är det det slutgiltiga omslaget? För i sådana fall får jag gåshud över hur snyggt omslaget till Fågelbarn är! 😀

 • Christin
  22 november, 2012 at 10:05

  Det glömde jag ju skriva! Nej, det är inte det slutgiltiga omslaget. Det ska fortfarande putsas på och justeras. Men grunden är lagd. Ungefär såhär kommer det se ut. Jag ÄLSKAR fjädrarna. När man har en större och bättre bild ser man vilket djup det är i motivet. Några av fjädrarna är liksom närmare kameran och några ligger ner. Som efter ett slagsmål …

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Tidigare inlägg

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Populära inlägg

Mitt 2018

30 december, 2018

Bygga (a)hus!

4 februari, 2019

Blogglovers!

14 januari, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow