Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn

Nyheter från Gilla Böcker

21 november, 2012

Förlaget har lagt upp ett nyhetsblad på sin sida för vintern och våren 2013! Jag är lite sen med att upptäcka detta, jag vet, men kolla in, vet ja (nuuu!!!)!

Följ och gilla:

4 comments

  1. Vad fin den är! Ser ut som tre bra böcker dessutom. Gilla kan det där!

  2. Jaaa! 🙂 jag älskar omslagen, alla är lika tjusiga. Men mest glad är jag över mitt. Omslagsmakarna har fångat en bild inuti mig, utan att veta om det. De har en otrolig fingertoppskänsla.

    Gilla vet precis vad som är en god historia 🙂

  3. Alltså, åhhh, jag såg den för ett tag sen, mycket spännande! Men är det det slutgiltiga omslaget? För i sådana fall får jag gåshud över hur snyggt omslaget till Fågelbarn är! 😀

  4. Det glömde jag ju skriva! Nej, det är inte det slutgiltiga omslaget. Det ska fortfarande putsas på och justeras. Men grunden är lagd. Ungefär såhär kommer det se ut. Jag ÄLSKAR fjädrarna. När man har en större och bättre bild ser man vilket djup det är i motivet. Några av fjädrarna är liksom närmare kameran och några ligger ner. Som efter ett slagsmål …

Write a Comment