Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn

Ett litet smygsläpp

14 december, 2012

… innan vi tar helg. Mer info läggs upp på www.gillabocker.se kommande vecka. Men ni har säkert redan sett det: omslaget till Fågelbarn. Så pass klart att det kan släppas och spridas. Så varsågoda och sprid!

Me love. Very, very much.

 
Text från förlaget: 

I Christin Ljungqvists andra roman för unga vuxna får Hanna, en av bikaraktärerna från debuten Kaninhjärta, huvudrollen i ett suggestivt thrillerdrama.

Det var där promenadstråkets lyktstolpar stod för långt isär och ett mörker uppstod mellan dem, bara en bit framför henne, som Jens först var en skugga, en reva i väven eller en blind fläck. Så flimrade hans ansikte, liksom blekt, och under honom, där hans fötter borde ha varit och bundit honom till jorden, fanns bara luft. Det svarta strålade ur honom, det trevade efter henne, trevade in.

Från början hade Hanna två bröder. Samuel dog när hon var liten, ramlade från en klippa. Eller var det Jens som knuffade honom? Det är så Hanna minns det. Nu är Jens också död. Körde rakt in i en lastbil, för bromsarna var dåliga. Och Hanna visste att det skulle hända, kanske kunde hon ha stoppat det. Är det därför han stannat kvar, för att hämnas?

Följ och gilla:

5 comments

  1. Vilket fantastiskt språk du har! Omslaget är fantastiskt, jag ser verkligen fram emot att läsa denna.

  2. Tack! Jag blir så glad av att läsa ert pepp! 🙂 Det betyder mycket.

    Kram på er!

  3. Åhhhh, det är så snyggt! Kan knappt bärga mig tills den kommer ut! 🙂

Write a Comment