Blog updates

Latest news & updates
Skrivande

Jag läser

12 december, 2012

… och älskar. Väldigt, väldigt mycket. Den här mäter sig med Den hemliga historien. Det här är, utan tvekan, en av mitt livs stora läsningar. Jag har yttepyttelite kvar nu. Usch. Vad gör jag sen, när den tar slut?!

Följ och gilla:

3 comments

  1. Läser den igen!!!

    Min absoluta favoritbok sedan några år tillbaka!

    Läst lite andra böcker av Zusak, men inget har varit lika bra.

  2. Så härligt att höra! 🙂 den är så speciell, den här boken …

    Jag kan tänka mig att hans andra böcker inte är lika starka. Mest för att den här är så väldigt, väldigt bra. Ibland är det så. När man skriver. Att man lägger allt på en bok och sedan märker att man inte har något särskilt kvar till nästa. Jag försöker hushålla med mitt 🙂 haha …

  3. De jag har läst "Jokern" och "Fighting spirit" som han skrev innan boktjuven. Inte alls lika bra, MEN det är rätt kul att se hur hans språk liksom växer fram i de böckerna. "Boktjuven" är en sån bok där jag känner att jag inte vill flytta ett enda komma. Det enda jag inte är så förtjust i är när juden i källaren boxas mot Hitler. Men det är liksom EN scen där jag tycker tempot går ner. Annars: perfektion!

Write a Comment