Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn

Hard work-work

11 januari, 2013

Mina fina, det är dags för helg. Det vankas lördagsjobb och Stug-tur. Hela nästa vecka, faktiskt. Jag ska sätta tänder och klor (så våldsamt det låter?) i första redigeringsrundan, Kristoffer ska göra en jäklars kraftansträngning med sitt finfina företag www.fondkalle.se (jag tror man kan anmäla sig, och tjänsten fungerar, men han har grejer kvar att fixa innan det tar fart så att säga), vi ska promenera i vanlig ordning, tända brasa som alltid. Läsa, kolla på The Wire, sådana saker.

Så klart hörs vi nästa vecka. Men helgen blir tjock. Därför tänkte jag säga hejdå och önska trevlig lördag-söndag!

Och jag blir väl så illa tvungen att läsa den här. Bara jag fått köpt den först.

Följ och gilla:

Write a Comment