Jo. Jag fick nog av de dystra, men vackra, färgerna, och hittade den här fina bilden istället. C’est Hanna! Oui!

Eftersom jag varit tyst av mig den här veckan tänkte jag förklara vad jag sysslat med. Såhär:

  • kommit fram till att bok tre inte riktigt håller måttet (på egen hand, förlaget har inte fått läsa än), nej, gör om, gör rätt! Så det är vad jag gör: skriver.
  • ordnat min bokföring (lika sådär som det låter, men ju mer jag lär mig desto roligare blir det)
  • mailat med förlaget angående ett möte 1 februari, som nog, faktiskt, blir av (hänger på att Kristoffer får ändra om sina arbetsdagar, så vi kan förena nytta med nöje och tjingsa på kusinen i Åkersberga över samma helg)
  • fått en rad roliga besked, däribland vilken dag jag dyker upp på littfestivalen i Lund (se nedan) samt ännu ett besked, som kommer vara hemligt lite till, men som förhoppningsvis drar igång i början av februari och som jag betraktar som ännu ett steg i rätt riktning (OBS! Det har inget att göra med den planerade publiceringen här på bloggen!)
  • renskrivit och repeterat kommande föreläsning (oooooh fjärilar!)
  • nojat över att jag sitter ner så mycket som jag gör, just nu (det är skittrist att promenera i stan, mycket härligare på landet!)
  • nojat över vår bostads skick (det behöver dammsugas, och tomtar och nissar står kvar överallt!)

Så ser det ut. Här kommer mer:

 
Följ och gilla: