Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn

Fågelbarn

4 mars, 2013
Fick för en stund sedan veta att Fågelbarn kommit från tryckeriet. Förhoppningsvis har jag första exemplaret i min hand imorgon. Jäklars, vad jag längtar.

 
Imorgon.
Följ och gilla:

4 comments

  1. Men så snabbt det gick! Tycker att Kaninhjärta precis kom ut. (Förstår att det inte känns så för dig, förstås.)

  2. Ja, jo … det är nog mitt eget fel. Jag skriver så fort. Typ, 2/3 av bok tre klar as we speak 😀

  3. Jag är SJUKT avundsjuk på det, ska du veta. Fy farao vad jag önskar mig sånt flyt.

  4. 🙂 Jag tror det hjälper att tänka serie. Delvis väver jag fristående böcker, sedan väver jag ihop dem, överlag, till något större. Utan serien hade det varit svårare. Att varje gång "komma på något nytt", som inte ska likna det andra. Nä. SERIE. Men fristående delar. Det är min melodi.

Write a Comment