Blog updates

Latest news & updates
Fågelbarn, Förlag, Kaninhjärta

Stockholm

20 mars, 2013

Idag åker jag till Stockholm. Med tåg. Alldeles ensam. Det kanske inte låter så märkvärdigt, men jag reser sällan själv. Dessutom väntar ett författarframträdande på mig, där uppe. Tillsammans med snö och blåst. Jag hoppas att tågtrafiken inte påverkas. Jag vill ju komma hem igen!

Hur som.

Jag bloggar från mobilen under dagen och kvällen. Kanske även imorgon.

Vi får se hur jag klarar alltsammans. Vi får se.

Följ och gilla:

3 comments

  1. Klart det går bra! Jag säger som min man brukar säga när jag reser ensam till Stockholm (vilket jag hatar): "Låt nu inte stan äta upp dig!" Det kommer att gå finfint! Det är dom som vill ha dig, kom ihåg det! 🙂

  2. Det kommer gå galant! Du är super duktig!! Jag ska flyga till Sthlm själv snart, och ser fram emot det på ett sätt, samtidigt som det är lite trist att resa själv såklart, men det är nyttigt! =) Stort lycka till!! Kram Pelle

  3. Tack, så goa ni är! Det gick faktiskt bra. Jättelångt över förväntan. Nog mitt bästa framträdande hittills. Där ser man, liksom 🙂

    kram på er!

Write a Comment