Kära bloggare och läsare! Det verkar bli ett litet släppjippo här i Göteborg för Fågelbarn, samma dag som boken recenseras (25 mars). Det pratas om klockan 19-20, platsen håller vi hemlig tills allt är klart. Vad jag kan säga är att det inte blir fest, utan mer som ett författarsamtal med alkoholfritt mingel och signering. Inget är spikat, men vik detta datum om ni kan.

Jag återkommer med detaljer. Nu är det dock av yttersta vikt att detta SPRIDS i eflte timmen! Om det blir något (99 % säkert) vore det ju roligt att alla som vill komma KAN komma. Så sprid!!!!!!!

Boken kommer finnas till försäljning, dock vet jag inte till vilket pris (om det blir releasefestpris eller bokhandelspris), och jag signerar, som sagt, mycket gärna. Även de böcker ni råkat få som recensionsex, så klart!

Okej!

Och en sak till: för att jag ska klara av att ha släppjippo samma dag som recensionerna kommer, ber jag er alla att inte säga ett knyst om dem. Givetvis får ni prata om boken med mig! Det är bara kul. Men jag tänker avskärma mig tills dagen efter, för får jag en sågning i någon tidning, eller på en blogg, blir det inte lätt att stå där och verka glad 🙂

Det var det. Nu ska jag sluta skrika, och fortsätta skriva.

Följ och gilla: