Blog updates

Latest news & updates
Läsare

Det är fantastiskt

10 april, 2013

… när någon läser Kaninhjärta, eller Fågelbarn, och gillar. Samtidigt som jag känner svag panik när det kanske är lite för liten ålder på läsaren. För de är så små, kidsen i den här klassen. Barn som börjar närma sig 11-12 år måste ju få avgöra själva var deras gränser går, så klart, men åh, mina böcker är hemska. Inga ungdomsböcker, utan ung vuxna. Riktade till dem som haft sex, kanske brutit med sina föräldrar, gjort revolt. De som balanserar mellan barn och vuxen, som slits däremellan, alltså ångest.

Inget för ett barn, egentligen.

Det gör lite ont i mig, detta.

A girl 11 years old reads a book in the meadow Stock Photo - 13987305
Se! Så LITEN hon är.
Följ och gilla:

2 comments

  1. Fast sånt kan man ju inte styra över, tänker jag. Minns när jag själv var liten och ville läsa vuxna böcker för att det var mer spännande. Alla har ju olika mognadsgrad också, man får tänka så. Jag tror de klarar sig. 🙂

  2. Jag vet. Och jag har inte tänkte så förut, att jag ska styra och försöka se till så att inte "fel" läser mina böcker. Men ibland får jag lite dåligt samvete över de tunga ämnena jag väljer. Ändå kan jag inte sluta. Dilemma.

Write a Comment