I samma stund som jag skriver titeln ovan känner jag sanningshalten. Hur SANT det är att jag ska släppa taget. Hur RÄTT det är. Så det gör jag. För recensionerna till Kaninhjärta trillade in hela FYRA MÅNADER efter släppet. Och här sitter jag, en knapp månad efter släppet av Fågelbarn, och undrar vad som händer?

Perspektiv, Christin. Nu ska jag ställa om siktet. Det blir skriv framöver, brödjobbande, kompisdejtande, syskonbarnhäng. Och jag funderar allvarligt på att ta tag i mitt yogande, igen. Har hittat ett ställe i närheten som verkar bra. De stänger däremot över sommaren. Någon som vet en bra sommaryoga?

Åh, tips till alla som älskar Göteborg, förresten: nu listar GP i Två dagar en 200 platser lång lista på vad vi förknippar med vår stad. Vår älskade stad. För min del kunde detta inte komma lägligare. Med tanke på bok tre.

Följ och gilla: