Blog updates

Latest news & updates
Skrivande

De skandalösa

30 maj, 2013

Det här hade jag missat:

De Skandalösa, av Simona Ahrnstedt. Utkommer i juni! Hurra! Sommarens slukarbok, helt klart. Men oroa sig inte. Jag tänkte även läsa Tillrättalägganden av Jonathan Franzen, och När Gud var en kanin av Sarah Winman. Och så vidare. Ur min aldrig sinande hög av olästa böcker …

Handling:

En man känd för sitt depraverade liv…
Greve Gabriel Gripklo har det mest skandalösa av rykten. Han är inte främmande för något och han har inga skrupler vare sig det gäller, sex, kvinnor eller nöjen.

En kvinna som förlorat allt…
Magdalena Swärd, en hårsmån från att vare den eviga ungmön, dessutom bedragen och skandaliserad tvingas tacka ja till en anställning som sällskapsdam.

Ett hemligt avtal.
Under några sommarveckor ska hon följa med en ung bortskämd friherrinna till det mytomspunna slottet Wadenstierna. Ett äktenskap med greven ligger i potten

Magdalena representerar allt Gabriel ogillar mest med kvinnor. Greven står för allt det hon föraktar hos män. Men ett hemligt avtal får oanade konsekvenser och Magdalena och Gabriel finner sig snart indragna i en passionerad, förbjuden och alltmer skandalös romans.

De skandalösa är den avslutande boken om slottet Wadenstierna. Det är en sensuellt berättad kärlekshistoria som utspelas mitt bland överdådet stormaktstidens och barockens Sverige.

Följ och gilla:

Write a Comment