Tips inför sommarläsningen: Kaninhjärta


 
"Det är inte ofta man som läsare är bortskämd med fantastik serverad på ett så jordnära vis. Språket sen, det är nästan det bästa med hela boken. Berättelsen förs fram med en nästan febrig intensitet som rycker tag i en från första sidan och inte släpper greppet förrän långt efter man slutat läsa. Ett riktigt mästerverk!"
Jens, Litteraturhets

"Det är bara att gratulera det unga förlaget Gilla som lagt vantarna på ett så lovande författarskap."

Kommentarer

Anna Hansson sa…
Vilka fina recensioner! Jag blir verkligen ännu mer sugen på att läsa din bok nu. Har varit det ett bra dag men aldrig riktigt kommit till skott. Ska dock se till att göra det snart! :)
Christin sa…
Jag ville göra en liten sommarboozt, både för mig och mina böcker. I slutet av juli är det Fågelbarns tur. Alltid roligt att se det sammanställt, såhär. Läs nu Kaninhjärta! ;) om du bor i Göteborg kan du ta vägen förbi Akademibokhandeln på Frölunda Torg, där jobbar jag. Och signerar gärna.
cyndi sa…
Jag hoppas att du har en skön sommar.
Jag har äntligen fått lite ledigt och tid att läsa och måla :-)