Amelia och Linnéa


För ett år sedan, ganska exakt, blev jag kontaktad av en frilansande journalist, Linnéa Bolter. Hon hade snubblat över min blogg när hon sökt på bröllop etc., och vi hade ett så pass bra samtal att hon frågade om jag ville vara med på något annat, också? Vilket jag så klart ville! Alltid lika roligt. Några dagar senare ringde hon. Resultatet blev detta. I tidningen Amelia. Inte hästskit det, inte.
Tack, Linnéa! Hoppas på att få språkas igen någon gång, någonstans.
 

Klicka för större bild!
Funnen inne på Maxi. Dock inplastad. Döm om min antiklimax! Men så såg vi att plasten var öppen upptill. Jag kunde lirka ut tidningen, läsa lite, och pilla tillbaka. Så klart har jag fått ett ex hemskickat. Dock är jag inte hemma. Förrän ikväll.

Du kanske också vill läsa:

Facebook under lupp

Bokcirkla med mig!

2 kommentarer

  • Linnea
    3 september, 2013 at 07:23

    Det hoppas jag också! Du är en inspiration. Kick ass på bokmässan 😉

  • Christin
    3 september, 2013 at 21:43

    Haha, tack! 🙂 jag ska allt försöka. Men jag är jäääkligt nervös.

LEAVE A COMMENT

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har Christin släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Christin är bostatt i Göteborg med sin familj och arbetar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow

Instagram

#louisehallin
Instagram
www.christinljungqvist.se
(länk i bio)
Instagram
#10yearchallenge
Instagram

Kategori