Blog updates

Latest news & updates
Bokmässan i Göteborg

Förlagsmiddagen

1 oktober, 2013

… såg ut såhär. Jag kände mig oerhört lyckligt lottad i denna stund. Även om bilden mest visar min trötthet. Tittade mig omkring på två Augustprisvinnare (Jenny Jägerfeld, Jessica Schiefauer), en bokhora (Johanna Lindbäck), flera fabulösa författare (Lina Arvidsson, bildtagare, Marta Söderberg, Lisa Bjärbo, Inti Chavez Perez, Katarina Sandberg, Annakarin Thorburn), för att inte tala om Gilla Böcker-representanterna (Anna Danielsson Levin, Ada Wester, Christine med E, Klara aka MiniAda) och var bara så lycklig.

Ett av bokmässans finaste ögonblick. Vi hade SÅ kul. Högljutt kackel, massor av skratt, och litterära planer som smiddes. Mhm. That’s right.
Jag har väl inte glömt nån?

Följ och gilla:

Write a Comment