Blog updates

Latest news & updates
Författarskap

Feminism-punkter

14 februari, 2014

Lisa Bjärbos underbara uppmaning, häng på vetja! Skriv ett blogginlägg för varje punkt, eller, skriv ett inlägg med alla punkterna. Du gör som du vill. Jag tänker ta punkterna en och en, start måndag nästa vecka. Feminism, toleraaaans, det är mycket som händer nu det här året och jag tänker ta mig fan inte vara tyst. Använda varje tillfälle till att inspirera och upplysa och tycka. Som ett slags privilegium, eller ett krav, på varje känd eller småkänd eller mikroskopiskt kända människa, att använda sitt pyttelilla kändisskap på ett ansvarstagande sätt.

1. Det här är feminism för mig:
2. Det här är feminism inte för mig:
3. Jag började kalla mig feminist när jag var:
4. Det här tänkte jag om feminismen innan jag själv började inse att jag nog var en del av den:
5. De vanligaste motargumenten jag stöter på som feminist är:
6. Det svåraste med att vara feminist tycker jag är:
7. Här är en lista på fem av mina främsta feministiska förebilder:
8. Den viktigaste feministiska frågan för mig är:
9. Så syns feminismen i min vardag:
10. Här är tre skitbra boktips som på ett eller annat sätt handlar om feminism:

Följ och gilla:

Write a Comment