Blog updates

Latest news & updates
Rävsång

Rävens sång

25 mars, 2014

Som sagt, knepiga grejer händer när jag skriver. Jag lovar och svär, Rävsång var arbetstitel på manuset redan i slutet av 2012. Den här låten kom ut 2013. Vi känner inte till varandra. Och redan när jag började skriva Rävsång visste jag att Håkan Hellströms musik var inspiration. Så jag blev ju så klart jätteglad när han släppte nytt alldeles lämpligt. Jag började skriva om en ung man som heter Finn, och som stammar. Sedan läste jag en intervju med Håkan, där han berättar om bilden på omslaget till sin nya skiva, och hur han tänkte kring pojken och flickan. Att pojken kanske stammade …

Antingen hör jag andra människors tankar. Eller så hör de mina. Vilket som, ibland dyker dessa märkliga sammanträffandena upp, och ingen blir ju mer förtjust än jag.

Följ och gilla:

Write a Comment