Blog updates

Latest news & updates
Läsare

Vilka är ni?

20 mars, 2014

Igår hade jag 102 unika besökare. Det är extremmycket för mig! Vilka är ni? Varför kommer ni hit? Vore fantastiskt kul att få veta!

Följ och gilla:

8 comments

 1. Ja, jag tittar ju in nästan varje dag 🙂
  Och mig känner du ju 😉

 2. Ja, dig känner jag! 🙂 och du är gullig som ofta kommenterar, alltid lika roligt!

 3. Jag följer bloggen via Bloglovin och var en av dem som vann Kaninhjärta när du lottade ut dina böcker 🙂

  Jag hittade hit när jag läste Fågelbarn (och lurade min bokcirkel att läsa den) och helt enkelt gillade boken en massa och blev nyfiken på författaren bakom. Sen ska väl erkännas att jag själv har författardrömmar och läser ett flertal författarbloggar i något hopp om "inspiration". Har i alla fall lyssnat på dina råd och bestämt mig för att söka till Textlabbet i höst samt några andra skrivarutbildningar som backup. Håll tummarna för mig!

 4. Varför? För att du skriver och inspirerar mig som skriver och försöker inspirera. Hittade hit via någon annan blogg och återkommer hit någon gång i veckan . Jag skriver på ett bokmanus sedan några år tillbaka och närmar mig så sakta slutet. Skriver krönikor i en lokal tidning och har samlat dom i en bok som jag gett ut på egen hand. Skrivandet är min lycka, kallar den min ordlycka. Den växer när jag får ta del av andra som också skriver, som du. Därför är jag här ibland. Tack för att du inspirerar!

 5. Hej Christin! Hittade din blogg för ganska länge sedan genom bloggsamlingen Skriva som nu verkar ha försvunnit. Gillar författarbloggar trots att jag inte har skrivambitioner själv. Tror att det handlar om att jag blir inspirerad av det där kreativa projektet ni delar med er av och att det så tydligt handlar om att (kämpa med att) leva sin dröm. Plus att ni skriver så bra förstås.Tittar ofta in på din blogg som är en av mina absoluta favoriter. Gillar mixen av skrivreflektioner och personligt och bilder. Har nog aldrig kommenterat, så det var ju bra att du frågade. Helt nyss har jag också läst dina böcker Kaninhjärta och Fågelbarn. Att jag läst ut dem är ett superbetyg för jag läser sällan skönlitteratur nuförtiden. Älskar ditt nyansrika språk och har verkligen fastnat i historierna. Tack för att du bloggar – jag kommer att fortsätta läsa men sällan kommentera. Gillar dock en hel del. Hälsningar Nilla E

 6. Hittade hit för länge sen,kanske nån gång när jag debuterade med min roman, men har det senaste året inte riktigt haft orken att läsa författarbloggar då mitt eget skrivande gått på sparlåga, mycket på grund av tidsbrist och även en del sjukhusvistelser. Men nu kliar det i fingrarna igen och författarbloggarna är åter det som får min skrivlängtan att öka istället för som det var ett tag ge ångest för att jag inte skrev.
  Sen tycker jag ju att det är kul att läsa om författare i Göteborg då jag själv bor här och allt annat hela tiden är i stockholm :p

  så har tänkt hänga kvar här och kanske även vara en sådan trevlig bloggvän som kommenterar (för det är ju otroligt roligt att få lite respons också på sina blogginlägg)

  /Mikaela

 7. Fantastiskt att få höra från er alla, tack! Gehör, respons, feedback, nu blir jag varm om hjärtat! 🙂

 8. Jag är ett stort fan sedan i somras då jag läste båda dina verk. Bor och studerar just nu i Borås, vill arbeta som folkbibliotekarie/ungdomsbibliotekarie när jag är klar 🙂

Write a Comment