Blog updates

Latest news & updates
Författarskap

Sveriges Författarfond

5 juni, 2014

… tror på mig. Jag kom hem, fann ett kuvert från dem på hallmattan, spärrade upp munnen, ögonen, tänkte ”dom skickar inte brev om det inte är ett stipendiebesked”. Sliter upp, och ja. Så är det. Jag har fått ett stipendium.

JAG HAR FÅTT ETT STIPENDIUM!Följ och gilla:

6 comments

  1. Grattis till det! Jag fick inget denna gången heller men fortsätter söka.

  2. Jag har också sökt ett antal gånger … men jag har nog aldrig behövt det så mycket som nu. Bland annat för det lite större projektet inom retro-punk, som kommer kräva en hel del tid, vilket inte riktigt går ihop med att dagjobba så ofta … 🙂

    Men tack! Och ge inte upp. En dag.

  3. Grattis! Pengar skapar arbetsro – så är det.

  4. Grattis! Härligt med lite pengar… 😉

  5. Hurra! Stort grattis!

  6. Ann-Charlotte: den arbetsron tänker jag ta ut till hösten. Längtar redan!

Write a Comment